Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo és a portugál topmenedzser, Jorge Mendes együttműködése húsz év után ért véget az év elején, ám most kiderült mit mondott ügynökének az ötszörös aranylabdás klasszis a szaúdi szerződés előtt.

Ronaldo és Mendes kapcsolata a futballsztár novemberi botrányos interjúja miatt ment végérvényesen tönkre. Az ügynök ugyanis óva intette Ronaldót a Manchester United besározásától, és arra biztatta a védencét, hogy álljon be a sorba, és maradjon az angol sztárcsapatban. Ronaldo azonban nem hallgatott rá, és a Piers Morgannek adott botrányos interjújával gyakorlatilag kirúgatta magát.

Ronaldo állítólag már tavaly nyáron megharagudott Mendesre, amiért nem talált neki BL-induló csapatot. A spanyol Elmundo információi szerint a 37 éves portugál sztárjátékos

komoly ultimátumot adott ügynökének – még mielőtt a szaúdi al-Nasszr csapatához szerződött volna - ugyanis megfenyegette, ha nem tudja elintézni, hogy a Bayern München, vagy a Chelsea szerződtesse, akkor vége kettejük kapcsolatának.

Cristiano Ronaldo húsz év után szakított ügynökével, Jorge Mendesszel Forrás: AFP/Fabio Ferrari

A Bayern Münchennél soha nem foglalkoztak komoly szinten Ronaldo megszerzésével, viszont a Chelsea új tulajdonosa, Todd Boehly állítólag szerette volna leigazolni Ronaldót, de a csapat korábbi edzője, Thomas Tuchel határozottan ellenezte a portugál megvételét. Mendesnek végül nem sikerült végrehajtania Ronaldo kérését, így a 200 millió eurós éves fizetést garantáló közel-keleti üzletet már a szintén portugál Ricardo Regufe ütötte nyélbe.