Kiderült, meddig nem játszhat a horrorsérülést szenvedett Neymar

fbl Horizontal
Paris Saint-Germain's Brazilian forward Neymar lays on the pitch, due to an injury following a contact with Lille's French midfielder Benjamin Andre (unseen) during the French L1 football match between Paris Saint-Germain (PSG) and Lille LOSC at The Parc des Princes Stadium in Paris on February 19, 2023. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)
Vágólapra másolva!
Neymar bokasérülést szenvedett a Paris Saint-Germain Lille elleni bajnoki mérkőzésén. A legfrissebb információk szerint a brazil szupersztár 3-4 hetes kihagyásra kényszerül.

A Le Parisien értesülései szerint részlegesen elszakadtak a bokaszalagok Neymar lábában, de a PSG megerősítette, hogy nem szevedett törést a brazil világsztár, akit hordágyon kellett levinni a pályáról a Lille elleni találkozó második félidejében.

A 3-4 hetes kihagyás azt jelenti Neymar számára, hogy a Bayern München elleni BL-nyolcaddöntő visszavágóján minden bizonnyal nem léphet majd pályára.

A müncheni mérkőzést március 8-án rendezik, a párharc első meccsén a párizsiak hazai pályán 1-0-ra kikaptak a bajor rekordbajnoktól.