Vágólapra másolva!
A német Bayer Leverkusennel találkozik a Ferencváros labdarúgócsapata az Európa-liga nyolcaddöntőjében. A sorsolást követően az FTC Zrt. vezérigazgatója, Orosz Pál a Sportrádiónak nyilatkozva elmondta, már csak azzal foglalkoznak, hogy minél jobban felkészüljenek a németekre.

"Itt már nem lehet könnyű ellenfelet kapni. Persze, jöhetett volna nehezebb rivális is, vagy hasonló. De nincs is értelme ezen gondolkozni.

Ha nagyfiúkkal akarsz küzdeni, akkor nagyfiúkat kell megütni. Most már olyan társaságban vagyunk, hogy minden ellenfél nagyon komoly, nyilván ők sem ugráltak örömükben, hogy minket kaptak. Ismerjük őket,

tavaly már találkoztunk kétszer is velük, egyet nyertünk, egyet elvesztettünk, nehéz feladat lesz" - mondta Orosz Pál, aki hozzátette, most már azon kell gondolkozni, hogy milyen játékkal lehet továbbjutni.

Orosz Pál elégedett a sorsolással Forrás: fradi.hu

A FTC vezérigazgatója a beszélgetésben azt is elárulta, ilyenkor a csapatok képviselői megkeresik egymást a sorsolást követően, és egyeztetnek.

A Fradi abból a szempontból mindenképpen jó helyzetben van, hogy már ismerik egymást a felek, nem nulláról kellett elkezdeni az "ismerkedést."

"Mindenki tudja, mire számíthat a másiktól. Maximum annyi a változás, hogy ezúttal nem a Groupama Arénában, hanem a Puskás Arénában játsszuk majd a visszavágót" - tette hozz Orosz Pál.

"A futball ma már nem olyan, mit régen volt.

- árulta el Orosz Pál, aki hozzátette, bár még nem beszélt a kollégáival, de biztos, hogy vasárnap a Bayer-Union Berlin elleni összecsapásán már lesz megfigyelő a lelátón a Ferencvárostól.