Botrány a Real Madridnál, váratlan fordulat a minden végtagján amputált olimpiai bajnok állapotában

RCD Espanyol V Real Madrid - La Liga RCD Espanyol espanyol Real Madrid madrid la liga 2022 barcelona Small group of People Rodrygo David Alaba Karim Benzema Full lenght La Liga match RCD Stadium August 28th ball Cornella Horizontal FOOTBALL PHOTO
09 Karim Benzema of Real Madrid with the ball talking with Rodrygo, David Alaba, during the La Liga match between RCD Espanyol and Real Madrid at RCD Stadium in Cornella, Barcelona, Spain, on August 28th, 2022. (Photo by Xavier Bonilla/NurPhoto) (Photo by Xavier Bonilla / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Kedden botrány robbant ki a BL-címvédő Real Madridnál, ugyanis a klub osztrák válogatott sztárja, David Alaba meglepő módon voksolt a FIFA Év Játékosa szavazáson. A minden végtagján amputált olimpiai bajnok Roman Kosztomarovról újabb információk érkeztek, továbbá számos érdekesség történt még február utolsó napján. Ha lemaradt volna a legfontosabb hírekről, akkor most egy helyen megtalálja őket.

Nagy botrány robbant ki a Real Madridnál, ugyanis kiderült, hogy a klub osztrák válogatott játékosa, David Alaba is a PSG sztárjára, Lionel Messire szavazott, ez pedig kifejezetten felháborította a szurkolókat.

David Alaba (jobbra) olyat tett, ami feldühítette a madridi drukkereket Forrás: NurPhoto via AFP/Xavier Bonilla/NurPhoto/Xavier Bonilla

A szuperszexi szerb válogatott kézilabdázónő, Sladjana Pop Lazic nem csak a sportpályán nyújtott teljesítménye, hanem fantasztikus alakja miatt is hatalmas népszerűségnek örvend a rajongói körében.

Újabb hírek érkeztek az olimpiai bajnok műkorcsolyázóról, Roman Kosztomarovról. A lábain és a kezein is amputált orosz sportoló két agyvérzést élt túl, ám most javulni kezdett, már stabil az állapota, ezért az orvosok úgy döntöttek, felébresztik az altatásból.

A hétszeres aranylabdás Lionel Messi felesége, az argentin Antonella Roccuzzo a korábbi spanyol válogatott Cesc Fabregas feleségével, Daniella Semaan Fabregasszal ünnepelte 35. születésnapját. A gyönyörű hölgyek előbb megmártóztak egy forró vizes medencében, utána pedig hatalmas lendülettel belevetették magukat a hóba.