Óriási verekedéssel bosszulta meg csapattársa súlyos sérülését a Liverpool exfocistája - videó

Sunderland v Swansea City - Sky Bet Championship Football League Sky Bet Championship Sunderland vs Swansea City Season 2022-3 Soccer Saturday 14th January 2023 Horizontal FOOTBALL
Swansea City's Joe Allen during the Sky Bet Championship match between Sunderland and Swansea City at the Stadium Of Light, Sunderland on Saturday 14th January 2023. (Photo by Michael Driver/MI News/NurPhoto) (Photo by MI News / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Fordulatos, hatgólos mérkőzést játszott egymással a másodosztályú angol labdarúgó-bajnokságban a Swansea City és a Preston North End csapata, ám a találkozó mégis egy hajrábeli tömegverekedésről marad igazán emlékezetes.

A walesiek már az első félidő végén 3-0-ra vezettek, ám a vendégek a 71. percre feljöttek egy gólra, így feszült hajrá következett. Ez nem csak a játékban, hanem azon kívül is érződött, miután az egyik gólszerző és azóta lecserélt Joe Allen a 90. percben nehezményezett egy szabálytalanságot a helyére beállt Jay Fultonnal szemben.

Fulton az esését követően a földön maradt, és

láthatóan sérülést szenvedett, a többség azonban az ápolása helyett egymás verésével volt elfoglalva.

A Liverpoollal korábban Európa-liga-döntős Allen a kispadról berontva támadt neki a vétkes ellenfélnek, amelyet követően a Preston edzője, Ryan Lowe meglökte őt, ez pedig tömegjelenetet vátott ki.

A játékvezető végül csak két lapot mutatott fel az incidens után: Allen és Lowe került a kiállítás sorsára a kispadról. A hosszabbításban aztán a Swansea lőtt még egy gólt, így 4-2-re nyert, és jócskán lecsökkentette a Preston esélyét a Premier League-be jutásra.

Forrás