Vágólapra másolva!
A szombati napon is rengeteg érdekes és különleges esemény történt a hazai és a nemzetközi sportvilágban. Amennyiben lemaradt volna a legfontosabb hírekről, akkor most egy helyen megtalálja őket.

A Ferencváros vezetőedzője, Sztanyiszlav Csercseszov korábban még nem adott nagy stúdióinterjút Magyarországon. Nemrég erre is sor került, és az orosz tréner a Századvég Youtube-csatornájának, a Kontextusnak beszélt a foci mellett többek között a pedagógiai módszereiről és a családjáról.

Sztanyiszlav Csercseszov a foci mellett rengeteg érdekes témáról beszélt az interjújában Forrás: MTI/Bús Csaba

Csercseszov a Fradi új igazolását, Mohamed Ali Ben Romdhane-t is meglepte, akinek röviddel az érkezése után, már szombaton edzésre kellett jelentkeznie az FTC-MVM Népligeti Edzőközpontban.

Profi szerződést kapott az angol bajnok Manchester Citynél a magyar U18-as válogatott labdarúgó, Michael Okeke, aki 10 éves kora óta az angol sztárcsapat akadémiáján futballozik.

A hatalmas mellű sportriporternőt, Emma Louise Jonest rengetegen imádják, ami a szőke bombázó szexi fotói látva egyáltalán nem meglepő.

Az F1-es Brit Nagydíj harmadik szabadedzésén Lando Norris szerelőinek figyelmetlensége okozott szokatlan pillanatokat, amiért megbüntették a McLarent. Az időmérőt nagy csatában Max Verstappen nyerte, aki az utolsó pillanatban szerezte meg a vasárnapi futam első rajtkockáját Norris elől.