Zöld-fehérbe öltözik a Real Madrid ötszörös BL-győztes legendája

fbl Horizontal FOOTBALL FULL-LENGTH FAMILY SON CHILD TROPHY
Real Madrid's Spanish midfielder Isco and his son Francisco pose with the trophy after Real Madrid won the UEFA Champions League final football match between Juventus and Real Madrid at The Principality Stadium in Cardiff, south Wales, on June 3, 2017. (Photo by JAVIER SORIANO / AFP)
Vágólapra másolva!
A spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Betis a hivatalos honlapján tudatta, hogy leszerződtette a korábbi spanyol válogatott középpályást, a Real Madriddal ötszörös BL-győztes Iscót.

Isco az előző szezont a Sevilla csapatában kezdte, azonban decemberben távozott az Európa-liga-győztes csapattól, miután összeveszett a klub sportigazgatójával. A téli átigazolási időszakban kis híján a Schäfer Andrást foglalkoztató Union Berlinhez került, de meghiúsult az üzlet, így a 38-szoros spanyol válogatott focistának az utóbbi fél évben nem volt klubja és egyedül tréningezett.

Isco most egyéves szerződést kötött a Sevilla városi riválisával, a Real Betisszel, és újra együtt dolgozhat korábbi edzőjével, a chilei Manuel Pellegrinivel, aki korábban még a Malaga csapatánál volt az edzője.

Isco 14 évesen került fel a Valencia ifjúsági csapatába, majd 2011-ben a Malagához szerződött, ahol fiatal kora ellenére meghatározó játékossá vált. 2013-ban igazolt a Real Madridhoz, ahol kilenc szezon alatt 353 meccsen lépett pályára, 19 bajnoki trófeát nyert, köztük ötször a Bajnokok Ligáját.