Vágólapra másolva!
Sajtóhírek szerint az angol élvonalban (Premier League) szereplő Wolverhampton magyar válogatott futballistája, Bolla Bendegúz visszatér a svájci bajnokságba, és a következő idényt kölcsönben a Servette csapatánál tölti.

Az átigazolási hírekben rendre jól értesült olasz újságíró, Fabrizio Romano vasárnap arról számolt be a Twitter oldalán, hogy megszületett a megállapodás a Wolverhampton és a Servette között, Bolla pedig hétfőn esik át az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon. A transzferguru továbbá tudni véli, hogy a megállapodás vételi opciót is tartalmaz a svájci klub számára, így jövő nyáron akár végleg megszerezhetik a 23 éves magyar játékost, akit 2026-ig köt szerződés az angol klubhoz.

A tizenegyszeres magyar válogatott védő 2021 óta tartozik a Wolverhapton kötelékébe, de már az előző két idényt is a svájci élvonalban töltötte, ugyanis kölcsönben a zürichi Grasshoppersnél szerepelt, ahol alapembernek számított. Bolla eddig 63 bajnokin lépett pályára Svájcban, hat gól és hét gólpassz a mérlege. Bolla az előző szezon végén tért vissza a Wolverhamptonhoz, és ott is kezdte meg a felkészülést, de az elmúlt hetekben már látszott, hogy nem számolnak vele a mostani idényre.

A Servette az előző idényben ezüstérmet szerzett a svájci bajnokságban, így a Bajnokok Ligája-selejtezőjében indulhatott, ahol a harmadik fordulóban 3-2-es összesítéssel búcsúzott a Rangers ellen, a kiesés után viszont egyből az Európa-liga-csoportkörbe került.