Láthatatlan gólt lőtt Cristiano Ronaldo - videó

2023.09.22. 20:46

A szaúdi labdarúgó-bajnokság 7. fordulójának péntek esti mérkőzésén az al-Nasszr már a 4. percben megszerezte a vezetést az al-Ahli ellen. A gólt pedig Cristiano Ronaldo szerezte, amely a körülmények miatt elég különlegesre sikerült. Ronaldo itt nem állt le, az 52. percben szerzett találata már az űrből is látszott. A másik oldalon hiába lőtt gólt többek között Franck Kessie és Riyad Mahrez is, az a-Nasszr 4-3-ra győzni tudott. 

A szurkolók ugyanis nem spóroltak a füstbombákkal, így nem sok minden lehetett látni a kapu előtt, a vendégek kapusa szinte eltűnt. Azonban ez sem zavarta a portugál világsztárt és megszerezte a nyolcadik találatát is, amellyel vezeti a góllövőlistát.

Ronaldo találata után Anderson Talisca is betalált a hazai csapatnál, majd a korábban a Milanban és a Barcelonában is megfordult Franck Kessie szépített. Ezt követőn ismét jött Tlisca, így a félidőre 3-1-es vezetéssel ment az al-Nasszr. 

A második félidő elején a ManCity egykori sztárja, Riyad Mahrez szépített, majd az 52. percben pedig jött az újabb Ronaldo-gól, ezt már semmi nem zavarta meg, így a szurkolók is élvezhették (4-2). 

A 87. percben még szépíteni tudott az al-Ahli, de 4-3-nyert Ronaldo csapata, így az al-Nasszr sorozatban ötödik sikerét aratta a bajnokságban. 

Ajánlataink