Vágólapra másolva!
Csütörtök este a magyar labdarúgó-válogatott kijutott a jövő évi, németországi Európa-bajnokságra, mivel Bulgária vendégeként 2-2-es döntetlent játszott a zárt kapus szófiai selejtezőmérkőzésen. A találkozó után Botka Endre, a Ferencváros védője értékelt az M4 Sport kamerája előtt, és a válogatott sikere mellett a Fradiban betöltött szerepéről is beszélt.

„Nagy buli van az öltözőben, mert brutális meccs volt. Megnehezítettük magunknak, talán mert nagyon volt a tét. Ami lehetett, az rosszul alakult, de az a lényeg, hogy megcsináltuk.

De most már teljesen mindegy. A lényeg, hogy kijutottunk, és mehet a buli" – értékelt az M4 Sport kamerája előtt Botka Endre, aki megjegyezte, hogy az utóbbi időben kevesebb lehetőséget kapott a Ferencvárosban, ezért el kell gondolkodnia a folytatásra, mert mindenképpen ott szeretne lenni az Eb-n, ehhez pedig játszania kell.

Botka Endre rengeteget dolgozott az első félidőben Forrás: MTI/Illyés Tibor

A magyar válogatott ezzel már 11 meccs óta veretlen, ezzel a döntetlennel pedig hét pontra növelte előnyét a harmadik Montenegróval szemben. A csoportelsőség azonban még nem dőlt, mert a szabadnapos szerbek két ponttal vannak lemaradva a mieink mögött.

Marco Rossi csapata vasárnap délután háromtól a montenegrói válogatottat fogadja a Puskás Arénában a selejtezőcsoport utolsó fordulójában.