Vágólapra másolva!
Szoboszlai Dominik csapata, a Liverpool 1-1-es döntetlent ért el a címvédő és listavezető Manchester City otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 13. fordulójának szombati csúcsrangadóján. A találkozó után megjelentek a közöségi oldalon a dühös drukkerek, aki Szoboszlai Dominiknak üzentek. 

Szoboszlai Dominik a PL-rangadón is kezdett

Szoboszlai Dominik ezúttal is a kezdőcsapatban kapott helyet, jól játszott, két alkalommal is kiváló passzal hozta gólhelyzetbe a társakat. 1-0-s hátrányban azonban lecserélte őt Jürgen Klopp, a válogatott csapatkapitánya 73 percet töltött a pályán. A Pool ezt követően egyenlített Trent Alexander-Arnold góljával.

Szoboszlai Dominik a jó barátjával, Erling Haalanddal harcol Forrás: AFP/Darren Staples

Az 1-1-es döntetlennek köszönhetően Josep Guardiola együttese nem tudta beállítani a Sunderland 131 éves angol rekordját, mert nem sikerült megnyernie egymás után 24. hazai tétmérkőzését. Ebből is látszik, mennyire fontos pontot szerzett a Liverpool a BL-győztes otthonában.

Szoboszlai Dominik: Remek, kiegyenlített meccs

"Remek, kiegyenlített meccs volt ma. Dolgozunk tovább" - írta a meccs után Szoboszlai a közösségi oldalán, a poszt alatt azonban nem csak elégedett kommentek voltak.

A Bors beszámolója szerint főleg magyar drukkerek amiatt panaszkodnak, hogy a játékostársak nem használják ki Szoboszlai kivételes képességeit. Egyesek odáig merészednek, hogy szándékosan nem passzolnak a magyar játékosnak.

Szoboszlai Dominiknak üzentek a dühös szurkolók

Tökéletes passzaid vannak és Te mégsem kapsz labdát!" - írta egy hozzászóló, aki angolul kérte Szalah-t, adjon labdákat Dominiknak.

"Amúgy az ki van adva az öltözőben, hogy ne passzoljanak neked??" - tette fel a kérdést egy másik rajongó.

"Tesó, te voltál legjobb játékos, de mégis lecserélték" - írta egy következő hozzászóló.

Szoboszlai az eddigi 13 fordulóban egy gólnál és két gólpassznál jár az angol bajnokságban. A Liverpool továbbra is a harmadik helyen áll a tabellán az élen az Arsenal a Manchester Cityt előzi meg.