Kiderült, hogy mikor lehet jegyet venni a jövő évi Európa-bajnokságra

Magyarország - Montenegró, EB-selejtező, foci, 2023.11.19. labdarúgás, Európa-bajnoki selejtező, Magyarország–Montenegró, meccs
A szurkolók számára a legfontosabb információ, hogy mindenképpen regisztráljanak az UEFA jegyértékesítő oldalán, ahol jelezzék, hogy Marco Rossi csapatának drukkolnak.
Vágólapra másolva!
Két nappal a jövő évi labdarúgó Európa-bajnokság csoportjainak szombati sorsolását követően, jövő hétfőtől lehet jegyet igényelni a kontinensviadalra.

A magyar szövetség (MLSZ) beszámolója szerint a szurkolók számára a legfontosabb információ, hogy mindenképpen regisztráljanak az UEFA jegyértékesítő oldalán, ahol jelezzék, hogy Marco Rossi csapatának drukkolnak.

A jegyigénylésre ebben a körben bő egy hétig, december 12-ig lesz lehetőségük az érdeklődőknek, az UEFA pedig sorsolás útján dönt arról, hogy kik válnak valóban jegytulajdonossá.
Az MLSZ hangsúlyozta, hogy akik ebben a szakaszban nem vesznek részt, azoknak kicsi esélyük lesz már jegyhez jutni.

A szurkolók számára a legfontosabb információ, hogy mindenképpen regisztráljanak az UEFA jegyértékesítő oldalán, ahol jelezzék, hogy Marco Rossi csapatának drukkolnak. Fotó: Csudai Sándor - Origo

Az MLSZ közleményéből kiderül, hogy a folyamatot teljes mértékben az UEFA koordinálja, és a nemzeti szövetségeknek nincs módjuk a saját szurkolóik ügyében eljárni. Várhatóan jóval magasabb lesz az online igénylések száma, mint a nyerteseké. 18 éven aluli személy nem regisztrálhat/vásárolhat önállóan jegyet, ugyanakkor felnőtt regisztrációval vásárolható gyermek számára is jegy.

Egy személy 4 jegyet igényelhet.

A hazai szövetség leszögezte, hogy semmilyen más oldalon vagy más formában nem lehet jegyet vásárolni az Eb-re. "Határozottan javasoljuk, hogy senki ne próbáljon ettől eltérő módon belépőhöz jutni, mert könnyen csalás áldozatává válhat" - olvasható az MLSZ kommünikéjében.

A magyar labdarúgó-válogatott csoportelsőként jutott ki az Európa-bajnokságra, és a második kalapból várja a sorsolást, amelyet szombaton 18 órától Hamburgban rendeznek. Az eseményt az M4 Sport élőben közvetíti.