Másfél milliárdos hajót vett Cristiano Ronaldo - kép

fbl Horizontal
Juventus' Portuguese forward Cristiano Ronaldo warms up before the Italian Serie A football match between Udinese and Juventus on July 23, 2020, at the Dacia Arena Stadium in Udine. (Photo by MARCO BERTORELLO / AFP)
Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldónak az aranylabdák és drága autók mellett most már saját tengerjáró hajója is van. 

Az Európa-bajnok portugál szupersztárt nemrégiben látták az olaszországi Viareggióban, ahol meglátogatta a világ legexkluzívabb jachtjait gyártó Azimut nevű céget. Az Expansión című spanyol lap pedig mára azt is kiderítette, hogy, ha már ott járt a Juventus klasszisa, akkor vásárolt is: a cég 27 méter hosszú, háromszintes Grande nevű csodáját vette meg. A múlt héten már ennek a fedélzetén állva fotóztatta magát.

Az állandó személyzet két kabinja mellett a vendégeknek négy darab kétszemélyes lakosztály jut, az utasok összesen hét fürdőszobán osztozhatnak a három szinten. A tulajdonosnak külön van egy hatalmas lakosztálya, ahonnan panorámaüvegen keresztül csodálhatja a tengert, vagy éppen a part szépségeit.

Az Azimut Grande nem csak szép, hanem gyors is: a cirkálósebessége kb. 22 km/h óra, de akár 52 km/h (28 csomó) sebességre is képes.

A hajó ára a spanyol lap információ szerint mintegy ötmillió euró, azaz nagyjából 1,7 milliárd forint.