Vágólapra másolva!
Az FTC nyáron kinevezett osztrák trénere nemcsak sikeres fociedző, de kedvesével, Ulrikével kiegészülve igazi celebpárost alkot hazájában, Ausztriában.

Immár 23 éve alkot egy párt Peter Stöger és Ulrike Kriegler, akiket

„osztrák Beckhamékként" is emlegetnek

– írja a Bors.

– viccelődött Stöger korábban a felvetés hallatán, de hozzátette: nekik nem létkérdés, hogy szerepeljenek a hírekben, igaz, nincs is ellenükre.

Peter Stöger vezetésével sem torpant meg a Fradi lendülete Forrás: MTI/EPA-KEYSTONE/Alessandro Della Valle

A Fradi-edző többek között a német Köln és a Dortmund, illetve osztrák klubja, az Austria Wien kispadján vívott ki nagy elismerést, bár a napokban kijelentette, hogy karrierje legnagyobb eredménye lett volna a Ferencvárossal a BL-főtáblára jutni, ám ez nem jött össze a svájci Young Boys ellen, így az FTC az Európa-liga csoportkörében folytatja a szereplését.

Az 55 éves edző 46 esztendős élettársa, Ulrike oldalán a társasági életben is kiismeri magát, hiszen szerelme az egyik osztrák szappanopera egyik népszerű színésznője, de emellett kabarettista, tévériporter és blogger is.

A Kronen Zeitungban gyakran a fociról is írt – akkoriban Edzőkirálynőnek nevezték a Stöggerrel való kapcsolata miatt.

Peter Stöger és a felesége, Ulrike Kriegler a "Let's Dance" című műsor forgatásán Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Rolf Vennenbernd

„Ulrike és én függetlenek vagyunk, az utóbbi három hónapban kétszer jártam Bécsben" – cáfolta Stöger a svájci Blickben, hogy az osztrák és a magyar főváros közelsége miatt fogadta volna el a Fradi ajánlatát.