Társoldalunk:

Felesége barátnőjével csalta meg a korábbi teniszezőt a Real Madrid egykori focistája

2021.09.29. 10:26

Argentin hírekre hivatkozva a Mirror írta meg, hogy könnyen lehet, hogy véget ért a Real Madrid korábbi argentin focistája és a teniszező Gisela Dulko házassága.

A bulvárhírek szerint a 36 éves, korábbi profi teniszező, a szintén argentin Gisela Dulkót egyik barátnőjével csalta meg férje, a Real Madridban is megfordult Fernando Gago.

Gisela Dulko válni akar férjétől, Fernando GagótólForrás: --

Egy argentin tv-show-ban számolt be a fejleményekről egy újságíró, szerinte Gisela a saját otthonukban „futott bele" férjébe és egy közös nő ismerősükbe, akik éppen a házaspár ágyában voltak. A helyzetet súlyosbítja, hogy a hölgy a feleség egyik jó barátja volt.

A sztárpár tíz éve házas, van három gyerekük, akik a kellemetlen ügy miatt iskolát is váltottak, hogy ott se fussanak össze a hölgyek.

Gisela Dulko profi versenyzőkéntForrás: Getty Images via AFP/2010 Getty Images/Al Bello

Gago kevesebb mint egy éve hagyott fel a profi futballal, azóta már edzőként is dolgozott, de hat vereség után lemondott a Club Atletico Aldosivi éléről. Játékosként a Real Madrid mellett szerepelt a Boca Juniors, a Roma, a Valencia és a Velez Sarsfield csapataiban, 61-szer volt argentin válogatott.
Dulko legjobb helyezése 26. volt a világranglistán, nyert 4 WTA-tornát.