Óriási tömegverekedésbe keveredett a Manchester United egykori focistája

fbl Horizontal
Manchester City's Argentinian striker Sergio Aguero (C) is blocked by Manchester United's English defender Chris Smalling (L), Manchester United's Belgian midfielder Marouane Fellaini (C) and Manchester United's Spanish midfielder Ander Herrera during the English Premier League football match between Manchester City and Manchester United at the Etihad Stadium in Manchester, north west England, on November 11, 2018. (Photo by Oli SCARFF / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A péntekről szombatra virradó éjjel egy brüsszeli étteremben tört ki összecsapás, amelyben Marouane Fellaini és a testvére is érintett volt.

A kínai Shandong Taishan belga játékosa a csapat idei 4 mérkőzésén nem volt a keret tagja, most pedig az is kiderült, hogy hazájában tartózkodik.

A szombat éjszakát az ikertestvérével, Mansourral együtt egy brüsszeli étteremben töltötte a 35 éves focista, éjfél után azonban két másik emberrel összeverekedtek, így a rendőrség is a helyszínre érkezett.

majd miután a rendőrség a helyszínre érkezett, a feleket szétválasztották – mondta Ilse Van de Keere, a brüsszeli rendőrség munkatársa. –

Hivatalos jegyzőkönyv készült, a nyomozás folyamatban van. A rendelkezésre álló kameraképek alapján remélhetőleg kiderül, mi is történt pontosan."

A Manchester United színeiben Európa-ligát, a belga válogatottal pedig világbajnoki bronzérmet nyerő Fellaini 2019 óta játszik a kínai élvonalban, a mostani szezonban azonban már kevesebb játéklehetőséget kap.