Harcikutyáit akarta szétválasztani, majdnem nagy árat fizetett érte a sztársportoló

Westminster Kennel Club Hosts Its Annual Dog Show In New York GettyImageRank2 human interest Vertical
NEW YORK, NEW YORK - FEBRUARY 12: The Staffordshire Bull Terrier 'Stan' competes during Terrier Group judging at the 143rd Westminster Kennel Club Dog Show at Madison Square Garden on February 12, 2019 in New York City. Sarah Stier/Getty Images/AFP (Photo by Sarah Stier / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Egymással verekedő kutyáit próbálta szétválasztani az ausztrál krikettsztár, amikor az egyik állat csúnyán a kezébe harapott.

Az ausztrál profibajnokságban szereplő Sydney Sixers játékosa, Alyssa Healy egy elsőre súlyosnak tűnő, de mégis szerencsés sérülés miatt volt kénytelen kihagyni csapata aktuális bajnoki mérkőzését. És lesz még néhány kihagyott meccse, ugyanis az egyik kezét meg kellett műteni, miután megharapta egy kutya.

A kutya ráadásul az övé volt, és akkor harapta meg, amikor megpróbálta szétválasztani egymással verekedő két Staffordshire Bull Terrierjét.

"Az a szerencse, hogy nem ért se csontot, se szalagot, és nem tört el semmi a kezemben. Valószínű, egy artéria sérülhetett meg, ugyanis úgy nézett ki a lakásom, mint egy bűnügyi helyszín, minden csupa vér volt. Először én is azt hittem, hogy nagyobb a baj" - mondta az ausztrál válogatott játékos.