Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Négy hónapig bujkált egy nő ágya alatt egy idegen férfi

nő, ágy, ágyalatt,
Fotó: Shutterstock
Vágólapra másolva!
Sokkolta az internetet annak a nőnek a videója, aki azt állítja, hogy egy idegen férfi négy hónapon keresztül titokban élt a hálószobájában.
Vágólapra másolva!

A 26 éves nő, aki K néven van fent a TikTokon, azzal döbbentette meg a követőit, hogy egy videó sorozatban mesélte el, hogy egy idegen négy hónapon keresztül élt az ágya alatt. A fiatal anya a videóban elmondta, hogy két gyerekével él egy házban, azonban mivel hetente 80-90 órát dolgozik viszonylag keveset van otthon, a gyerekekre pedig sokat vigyáznak a szülei. A nő az egyik estét a szüleinél töltötte, reggel pedig hazament és úgy döntött, hogy kicsit ledől az ágyra, ekkor azonban furcsa zajokat kezdett el hallani az ágy alól. 

Először arra gondolt, hogy biztosan csak egy egér, így lehajolt, hogy benézzen az ágy alá, ekkor azonban meglátott egy kék farmert és két lábat. 

A nő nem meglepő módon felsikoltott, kirohant a szobából, beszállt az autójába és azonnal hívta a rendőrséget. Miközben a rendőrséggel beszélt, meglátta, hogy egy férfi – akit korábban felbérelt, hogy levágja a füvet – kisétál a háza ajtaján, amit a rendőröknek is elmondott. 

A nyomozás alatt kiderült, hogy a férfi már hónapok óta lakott a házában, használta a tárgyait, a zuhanyzóját és még a gyerekei videójátékaival is játszott. Később pedig a nő fehérneműit is megtalálták a férfi dolgai között. 

@thehodgepodgeplace I have told the story before, but it took me a lot longer so here is the #SquatterStory #Squatter #StoryTime #Trauma ♬ original sound - K♥️

Azt az életformát, amit a férfi folytatott squatter-nek nevezik. A squatterek olyan emberek, akik a tulajdonos engedélye nélkül telepednek le a házukban. 

A második videóból az is kiderült, hogy a férfi a nő testvérének a gimnáziumi osztálytársa volt és az eset annyira megrázta őket, hogy inkább elköltöztek onnan, az azonban nem derült ki, hogy a férfi kapott-e valamilyen büntetés. 

A videók az interneten nagy port kavartak, több millióan megnézték azokat és rengeteg komment is érkezett. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről