Vágólapra másolva!
A női- és férfikézilabda-válogatott sikeres felkészülése érdekében a Magyar Kézilabda Szövetség versenybizottsága módosítani kívánja a bajnokság versenyprogramját.

A férfiaknál az élvonal 12. fordulóját december 18-a helyett december 17-én rendeznék, így a csapat egy napot nyerne a Karácsony-kupára való felkészülésre.

A hölgyeknél a 13.. forduló mérkőzéseire november 19-e helyett november 18-án kerülne sor, a világbajnoki felkészülés miatt, míg a szentpétervári viadalt követően egy héttel tovább pihenhetnének a játékosok, ugyanis a 14. fordulóra az előzetesen megadott január 8-a helyett január 15-én kerülne sor.

A női válogatott programjáról Németh András szövetségi kapitány annyit árult el, hogy a csapat augusztusban Székesfehérváron és Balatonfüreden Lengyelország, Románia, illetve Brazília ellen lép pályára a Pannon GSM-kupa keretében, s ugyanez lesz a neve annak a négyes tornának is, amely két héttel a vb előtt, novemberben rendez az MKSZ. A csapat októberre a Croatia-kupára kapott még meghívást.