Vágólapra másolva!
A Magyar Telekom  nem hosszabbítja meg idén június 30-ig érvényes névadó főtámogatói szerződését a Domino Honvéd férfivízilabda-csapatával, de a T-Mobile kommunikációs partnerként továbbra is jelentős segítséget nyújt a pólós szakosztályt is magába foglaló Budapesti Honvéd Sportegyesületnek.

A 11 esztendővel ezelőtt megkötött és többször megújított, illetve kibővített szerződés erős hátteret biztosított ahhoz, hogy a Domino Honvéd és hasonló néven szereplő elődei tíz egymást követő idényben is érmet szerezhessenek az országos bajnokságon: hat aranyat, három bronzot és egy ezüstöt, emellett pedig a Magyar Kupában két, a magyar Szuperkupában pedig három első hellyel bizonyíthassanak.

A csapat legnagyobb bravúrját 2004-ben érte el, amikor előbb az Euroligában, majd a LEN Szuperkupában is első helyet harcolt ki.

A T-Mobile már tavaly kiszállt a Honvéd női szakosztálya mögül, akkor a kiválás váratlanul érte, s alapjaiban rendítette meg a csapatot.

Novák Ferenc szakosztály-igazgató szerint nagy érvágás a névadó szponzor távozása, de ez nem jelenti a teljes ellehetetlenülést, hiszen akadnak további támogatók és folynak további tárgyalások is a pénzügyi helyzet megoldására.