Vágólapra másolva!
Holéczy Roger és Sofron István is megsérült a péntektől vasárnapi tartó Telenor Hoki Kupára készülő magyar jégkorong-válogatott csatárai közül, előbbi biztos nem játszhat, társa szereplése kérdéses.

A két fehérvári játékosnak a kedd esti edzésen lőtték meg a kezét. Holéczynek elmozdultak az ujjcsontjai, őt éjjel megműtötték. Sofron kezében az ízületi tok szakadt be, a játékos elmondta: nagyon szeretne játszani a tornán, és bízik benne, hogy sikerül olyan rögzítőkötést kapnia, amivel tud játszani. A szerda délutáni edzésen csak korcsolyázni fog.

A szakmai stáb úgy döntött, egyelőre senkit sem hívnak be a keretbe. Korábban több játékos - például Palkovics Krisztián és Benk András - sérült meg, és hagyja ki a kupát.

A magyarok pénteken a japánokkal, szombaton a franciákkal, vasárnap pedig az osztrákokkal találkoznak a székesfehérvári ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban.

A módosított keret:
kapusok: Bálizs Bence, Hetényi Zoltán (mindkettő Sapa Fehérvár AV19), Rajna Miklós (Vasas)
hátvédek: Hegyi II Ádám, Horváth András, Maklári Erik, Orbán Attila, Tokaji Viktor (valamennyi Sapa Fehérvár AV19), Svasznek Bence, Szirányi Bence (Vasas), Hegyi Ádám, Pozsgai Tamás (Dab.Docler), Szélig Viktor (Briancon)
csatár: Fekete Dániel, Fodor Szabolcs, Kovács Csaba, Ladányi Balázs, Nagy Gergő, Sofron István, Vas Márton, Vaszjunyin Artyom (valamennyi Sapa Fehérvár AV19), Azari Zsolt, Galanisz Nikandrosz, Magosi Bálint (mindhárom Dab.Docler), Peterdi Imre (FTC-Orangeways), Szappanos Dávid (Vasas)

A torna programja, péntek:
16.00: Franciaország - Ausztria
19.15: Magyarország - Japán

szombat:
14.00: Ausztria - Japán
17.30: Magyarország - Franciaország

vasárnap:
12.30: Franciaország - Japán
16.00: Magyarország - Ausztria