Vágólapra másolva!
A Győri Audi ETO KC női kézilabda-csapatának korábbi világklasszis játékosa, jelenlegi sportigazgatója, Görbicz Anita a Győr-Moson-Sopron Megye Díszpolgára Kék Szalag Kitüntető Címet vehetett át Németh Zoltántól, a megyei közgyűlés elnökétől, számol be hírről a klub hivatalos oldala.

A díjat az augusztus 20. alkalmából összehívott díszközgyűlésen adták át az aktív karrierjét az előző szezon végén befejező klasszisnak. A Győr-Moson-Sopron Megye Díszpolgára Kék Szalag Kitüntető Cím azon személyeknek adományozható, akik tevékenységükkel hosszabb időn át folyamatosan, kiemelkedő módon, jelentős mértékben hozzájárultak Győr-Moson-Sopron megye fejlődéséhez.

Görbicz Anita hosszú és eredményes győri pályafutásával szolgált rá a díszpolgári címre Forrás: Győr+ Média / Marcali Gábor

"Szeretném kifejezni hálámat és köszönetemet a megyei közgyűlésnek, amiért ezt a megtisztelő címet nekem ítélték meg! Győr városa és Győr-Moson-Sopron megye mindig is az otthon volt, és az is marad. Én elsősorban szüleimnek, a családomnak szeretném megköszönni azt, hogy mindenben támogattak, nélkülük ma nem lehetnék itt! Természetesen klubomnak, a Győri Audi ETO KC-nak is hálával tartozom, valamint minden edzőmnek és mindenkori csapattársaimnak, hiszen nélkülük sem jöhetett volna ez a sok szép siker!

Bízom benne, hogy a jövendő sportolók számára ez a közeg hasonlóan segítőkész, támogató lesz, és sikeres generációk nőnek fel térségünkben! Köszönöm még egyszer az elismerést!" - mondta az átadó ünnepségen Görbicz Anita.