Vágólapra másolva!
A Ferencvárosi Torna Club a hivatalos honlapján tudatta, hogy mostantól az egyik legnagyobb magyar taxitársaság, a Főtaxi támogatja a tavalyi BL-döntős FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapatát.

A Ferencváros női kézilabdacsapata az elmúlt időszakban történelmi sikereket ért el. 2023-ban ezüstérmes lett a Bajnokok Ligájában, mellette sorozatban háromszor nyerte meg a Magyar Kupát, idén pedig vezeti a magyar bajnokságot, és élnek a reményei a BL-ben is. 

A csapat nem titkolt célja, hogy a jövőben újabb kupagyőzelmekkel, bajnoki aranyérmekkel és BL-sikerrel örvendeztesse meg szurkolóit. A célok elérésében jelentős segítséghez jut az FTC-Rail Cargo Hungaria, amelyet a jövőben a Főtaxi szponzorként segít.

A támogatásról szóló szerződést csütörtökön látta el kézjegyével Nagy Elek, a Főtaxi elnöke és Kubatov Gábor, az FTC elnöke.

„Én Kolozsváron nőttem fel, ahol a szurkolás egyszerre protestálást is jelentett. 

Az osztályunkban szinte minden fiú Ferencváros szurkoló volt. Erdélyben Fradi drukkernek lenni annyit jelentett, hogy magyarok vagyunk. Ezt igazán az tudja megérteni, aki megélte azokat az éveket. 

Nem csoda, ha a gyerekeimmel ma is kijárok Fradi meccsekre és ha a Fradinak szüksége van támogatásra, akkor rám is számíthatnak.” – nyilatkozta Nagy Elek, a Főtaxi elnöke.

Nagy Elek, a Főtaxi elnöke és Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke
Fotó: fradi.hu

Kubatov Gábor, az FTC elnöke azt emelte ki, hogy a Főtaxira mindig lehet számítani, az új támogató és a klub közötti kapcsolat nem új keletű.

„Köszönöm a Főtaxinak, hogy egy nehéz helyzetben azonnal a segítségünkre sietett, és felajánlotta a támogatását. 

A Főtaxi láthatóan észrevette, hogy tavaly BL döntőt játszottak női kézilabdázóink, akik idén karnyújtásnyira vannak a bajnoki aranyéremtől. Megnyerték már a Magyar Kupát, és reményeink szerint a Bajnokok Ligájában is sikeresen szerepelnek majd. 

Szívből köszöntjük tehát az új szponzort, ígérjük, a tervek szerint haladunk tovább, célunk, hogy inkább előbb, mint utóbb, diadalmaskodjunk a BL-ben is” – tette hozzá a sportvezető.