Vágólapra másolva!
Szeptember 13-án, pénteken bokszgála helyszíne lesz a Pólus Center. A Félix-Promotion gáláján Gálfi András a WBO középsúlyú interkontinentális bajnoki övéért száll ringbe, de nagy érdeklődésre tarthat számot a Bognár László - Nagy János nagypehelysúlyú magyar bajnoki címmeccs is. A gála egyébként az "Ítélet Napja" elnevezést viseli.

Eredetileg úgy tervezte Rácz Félix, a Félix-Promotion mindenese, hogy védence, Gálfi András (40-7-3) a dél-afrikai Andile Tshongolóval mérkőzik majd meg, ráadásul az összecsapás nemcsak középsúlyban, de nagyközépsúlyban is címmérkőzésnek számítana. Ám ebbe az afrikai öklöző nem ment bele, így új ellenfél után kellett nézni. Így került a képbe Anthony Van Niekerk (16-3-2), akinek mérlege szintén nem hibátlan, ám minden bizonnyal jobb bunyós az eredetileg kiszemelt honfitársánál, akit korábban egyszer már kiütött.

Magyar profi bokszhttp://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=45206

A gála nagy eseménye lehet még Bognár László (29-2-5, 14 KO) és Nagy János (9 győzelem, 6 KO) mérkőzése, a két bunyós a nagypehelysúlyú magyar bajnoki címért száll ringbe. A pénteki gálán a tervek szerint kötelek közé lép még a könnyűsúlyú magyar bajnok, Komjáthi László, a nagyváltósúlyú Takács Zoltán, a félnehézsúlyú Popovics Tamás, valamint a nehézsúlyú Rubin Olivér. A rendezvény 19.30-kor kezdődik, amelyet az m1 21 órától élőben közvetít.