Vágólapra másolva!

A hajánál fogva akarta kihúzni tanítványát az elégedetlen úszóedző

A kaliforniai Roseville középiskola kirúgta Geoff Capellt, az iskolai úszócsapat segédedzőjét, aki a hajánál fogva akarta kihúzni a medencéből tanítványát, aki szerinte nem úszott elég gyorsan egy versenyen.

Capell azután kelt haragra, hogy csapata a hat indulóból csak az ötödik helyen végzett a Sacramento közelében rendezett iskolai versenyen, és szerinte a 17 éves Jennifer McCarroll, valamint egy másik lány nem úszott teljes erőbedobással.

Az esetről egy elég rossz minőségű videó is készült, amely felkerült az internetre, így egyből nagy nyilvánosságot kapott az ügy, a támadások kereszttűzébe került edző pedig végül lemondott posztjáról.

Tiffany McCarroll, a sértett édesanyja nem volt ott az esetnél, de úgy tudja, a lányok azért nem hajtották ki magukat az utolsó futamban, mert tisztában voltak vele, hogy csapatuk már nem juthat tovább. McCarroll asszony a napokban az esetet vizsgáló rendőrséghez fordult panasszal, lányát ugyanis támadások érik a diákok és a tanárok részéről.


"Folyamatosan molesztálják Jennifert, azzal jönnek, hogy Geoff jó edző volt, és őt hibáztatják a kirúgásáért" - nyilatkozta, hozzátéve, hogy nagyon szomorú a lányát ért támadások miatt, és szerinte az iskola vezetőinek ideje lenne közbelépnie.

Ami külön pikantériát ad Capell kirúgásának, hogy az iskolai úszócsapat főedzője a lánya, Kelly Capell, aki az incidenst követően kitette a két lányt a csapatból, de azóta visszavette őket.