Vágólapra másolva!
Amikor elment, nem volt hajlandó szóba állni vele, most viszont már nem haragszik a városába igazoló Janics Natasára a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, egyben Győr polgármestere, Borkai Zsolt. 

"Nagyszerű versenyző tér vissza hozzánk, és úgy érzem, nem választhatunk mást, mint hogy segítjük a pályafutását" - mondta a Nemzeti Sportnak Borkai, aki októberben még nem volt hajlandó szóba állni Janics Natasával. Miután a kajakos bejelentette, hogy Szerbiában folytatja a pályafutását, körbejárta a szponzorait és sportvezetőket, hogy köszönetet mondjon nekik, amiért az elmúlt években támogatták őt. Amikor már úton volt Borkaihoz, a MOB elnöke a titkárnőjével megüzente, hogy az utóbbi idők rossz hírei miatt nincs miről beszélnie Janiccsal.

"Nem vagyok haragtartó típus, felül tudok emelkedni a rossz érzéseken" - mondta most Borkai, miután kiderült, hogy Janics visszatér Magyarországra, és a Győrhöz igazol. "Annak idején nem Natasa elmenetelével volt gondom, hanem azzal, ahogy elment tőlünk. De örülök, hogy ismét köztünk van. Tudom, most megoszlanak a vélemények a döntésével kapcsolatban, de az emberek félreteszik majd ezeket a negatív érzéseket, ha Natasa ismét olyan eredményeket hoz Magyarországnak, mint korábban. Én megbocsátottam neki, és bízom benne, hogy hamar visszailleszkedik a sportágba."