Vágólapra másolva!
A hétvégén visszatérésére készül Ricardo Mayorga pofozkodással és bunkó beszólásokkal tarkított sajtótájékoztatót produkált hazájában, Managuában.

A bunyós - mikor a felek a sajtó kamerái és fényképezőgépei előtt pózoltak - belekezdett szokásos hőzöngésébe, majd egy pofont is lekevert óvatlan ellenfelének, Jaudiel Zepedának.

A mexikói ökölvívót ez természetesen felbosszantotta és csak a személyzet munkájának volt köszönhető, hogy a két fél nem ugrott idő előtt egymásnak. Mayorgának egyébként nem ez volt az egyetlen megnyilvánulása, a rendkívüli empatikus és értelmi képességeit tekintve nem a felső 6 milliárdhoz tartozó 44 éves nicaraguai a verbális sorozatlövések alkalmával többek között prostituáltakhoz és rákbeteg nőkhöz hasonlítgatta ellenfelét.

Mayorga viselkedése és szavai egyébként rengeteg embert felháborítottak, a mérkőzést szervez promóciós iroda utólag közleményben kért elnézést a korábbi váltó-, és nagyváltósúlyú bajnok megjegyzéseiért.

A hírek szerint egyébként a nicaraguai ökölvívó ezt a felhozó mérkőzést követen Antonio Margaritóval szeretne majd megmérkőzni.

Forrás: Profiboksz.hu