Már a világbajnokságra készül a tokiói olimpián szépen helytálló magyar tornász

Tokió 2020, 2020-as tokiói olimpiai játékok, olimpia, nyár, nyári olimpiai játékok, XXXII. nyári olimpiai játékok, 2021.07.29., tornász, Kovács Zsófia
Tokió, 2021. július 29. Kovács Zsófia gerendagyakorlata a női tornászok egyéni összetett döntőjében, a tokiói Ariake Tornaközpontban 2021. július 29-én. MTI/Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
Rövid pihenő után már az októberi világbajnokságra készül a DKSE kétszeres Európa-bajnok tornásza, Kovács Zsófia.

A tokiói olimpia egyéni összetett fináléjának 14. helyezettje hazaérkezése után mindössze egy hetet pihent, és már most a Japánban rendezendő, 50. jubileumi vb-re hangol.

Majd utána lesz egy hosszabb regenerációs időszak, addig nincs megállás" - idézte Kovácsot a magyar szövetség keddi hírlevele.

Kovács Zsófia a 14. helyen zárta az összetett versenyt a tokiói olimpián Forrás: MTI/Kovács Tamás

A köztes időszakban azonban lesznek versenyek, amelyek jó felkészülési alapot biztosítanak a közelgő vb-ig. Kovács számára a szombathelyi GP-n biztosnak tűnik, de ott csak felemáskorláton szerepelne, illetve lesz még a magyar bajnokság is.

A Hungarian Grand Prix viadalt Szombathelyen rendezik szeptember 24-26. között, míg a világbajnokságnak október 18. és 24. között Kitakjúsú városa ad otthont.