Következő mérkőzések
Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Kiábrándítónak tartja saját teljesítményét a korábbi világelső teniszsztár

2022 Australian Open 2022,2022 Australian Open,Australia,January,Melbourne,Melbourne Horizontal
Andy Murray már a második fordulóban kiesett az Australian Openen
Vágólapra másolva!
A háromszoros Grand Slam-győztes és kétszeres olimpiai bajnok Andy Murray rendkívül csalódott és kiábrándult volt saját teljesítménye miatt, miután három szettben kikapott a világranglistán 120. japán Daniel Tarótól az Australian Open második fordulójában.

A nyitókörben maratoni, ötszettes győzelmet aratott a skót klasszis, azonban a második fordulóban a vártnál kisebb ellenállást tanúsított a világranglistán 120. helyen álló japán Daniel Taro ellen, akitől három szettben, 6:4, 6:4, 6:4 arányban kikapott. Murray számára ezzel véget ért az idei Australian Open, így érthetően csalódott volt a mérkőzés után.

"Amikor tudod, hogy már nincs sok éved hátra a profi teniszben, akkor rendkívül frusztráló az ilyen eredmény" - mondta a 34 éves brit teniszező.

gyakorolt önkritikát Murray.

Andy Murray már a második fordulóban kiesett az Australian Openen Forrás: Anadolu Agency via AFP/2022 Anadolu Agency/Recep Sakar

A korábbi világelső jelenleg a 113. a világranglistán, de korábban sosem veszített el Grand Slam-mérkőzést olyan alacsonyan rangsorolt ellenféllel szemben, mint most, az Australian Open második fordulójában.

Murray sokáig küzdött sérülésekkel, kétszer is megműtötték a csípőjét, egy ideje protézissel a testében teniszezik.

"Fizikailag jól éreztem magam, ez az egyetlen pozitívuma ennek a meccsnek" - tette hozzá a kétszeres olimpiai bajnok játékos.

Forrás

Mindent egy helyen az Eb-ről