Megint nagyon kell a pénz Mike Tysonnak

Dionne Warwick Hosts Celebration Of Smiles Event On Her 81st Birthday To Benefit Medical Charity Organization, Operation Smile And The Kind Music Academy GettyImageRank3 Color Image arts culture and entertainment celebrities Horizontal
MALIBU, CALIFORNIA - DECEMBER 12: Former professional boxer Mike Tyson attends Celebration of Smiles Event hosted by Dionne Warwick on her 81st Birthday to benefit medical charity organization, Operation Smile and The Kind Music Academy on December 12, 2021 in Malibu, California. JC Olivera/Getty Images/AFP (Photo by JC Olivera / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, megint kell a pénz Mike Tysonnak. A nehézsúlyú világbajnok amerikai bokszlegenda egy hónappal ezelőtt még hallani sem akart semmiféle meccsről és ringről. Most azonban Tyson saját podcast műsorában vetette fel annak lehetőségét, hogy ő és a YouTuberből lett önjelölt ökölvívó, Jake Paul valamikor a nem túl távoli jövőben összecsapjon egymással.

Sőt, Iron Mike annyira belelkesedett az adásban, hogy egyenesen sürgette az amerikai celebet, egyezzen bele a küzdelem feltételeibe és írjanak alá egy szerződést - írja a Blikk.

A sietség oka persze nem a mérkőzés magas sportértéke, hanem a pénz. Az már most előre látható, hogy a csata pénzügyileg megérné mindkettőjüknek, hiszen rekord összeget, akár

80 millió dolláros (28,2 milliárd forint) bevételt hozhat

. Valamint

Tyson attól is tart, hogy Jake Paul nehogy börtönbe kerüljön addig, mert elég zűrös ügyei vannak.

Mike Tyson visszatérhet a ringbe Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Jc Olivera

"Aggódnék, nehogy bajba kerülne, mielőtt a meccs megtörténne – nyilatkozta az egykori profi ökölvívó. – Azt mondanám neki,

'Hé ember, tényleg börtönbe fogsz kerülni, nyugi'. Ez a fickó őrült, megdobálja az embereket üvegekkel, meg ilyesmikkel."

Azért az 55 éves bokszlegenda sem angyal, legutóbb, a napokban egy San Franciscóból Floridába tartó

repülőn vert bucira egy részeg utast, aki folyamatosan piszkálta, kötözködött vele.

Az eset után, még az indulás előtt, mindkettőjüket leszállították, de az ügynek biztosan lesz következménye, hisz a vétkes panaszt tett a rendőrségen.