Tiszta erővel ütötte arcon a székbírót a megvadult teniszező - videó

2017 US Open Tennis Championships - Day 4 GettyImageRank2 Grand Slam US Open Tennis Championships Horizontal SPORT TENNIS
NEW YORK, NY - AUGUST 31: Marc Polmans of Australia returns a shot against Julio Peralta of Chile and Horacio Zeballos of Argentina during their first round Men's Double match on Day Four of the 2017 US Open at the USTA Billie Jean King National Tennis Center on August 31, 2017 in the Flushing neighborhood of the Queens borough of New York City. Steven Ryan/Getty Images/AFP (Photo by Steven Ryan / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Az ausztrál Marc Polmans a Sanghaji Mesterverseny selejtezőjében lépett pályára Stefano Napolitano ellen, de egy szerencsétlen mozdulatot követően kizárták a versenyből.

Polmansnek csak ezt a meccset kellett volna már sikerrel vennie a főtáblához, de a 26 éves játékosnak nem volt szerencséje. Az ausztrál először lehetett volna ott a legjobbak között egy mesterversenyen.

Polmans az első szettet rövidítésben nyerte, majd a második is tie-breakig jutott, ahol már meccslabdája volt az ausztrálnak. Egy röptével zárhatta volna le a meccset, amivel végül le is zárta, de nem úgy, ahogy szerette volna. Miután a hálóba püfölte a labdát, mérgében még beleütött egyet, de a labda pont a székbíró arcát találta telibe.

A szabályok szerint nem következhetett más, mint leléptetés, így Napolitano lett főtáblás, míg Polmans az addigi pénzdíjaitól is elbúcsúzhatott.