Vágólapra másolva!
Életveszélyes állapotban szállítottak kórházba egy orosz ketrecharcost, aki kizuhant az ablakon a tizedik emeletről.

Orosz sajtóhírek szerint Magomed Zainalov maradandó sérüléseket szenvedett, az orvosok pedig jelenleg is azért küzdenek, hogy megmentsék a sportolót a teljes bénulástól. A pravda.ru orosz portál információi szerint a félnehézsúlyú MMA-harcos rejtélyes körülmények között esett ki egy rosztovi panellakás ablakából, majd egy parkoló autóra zuhant. Az oldal információi szerint a ketrecharcos épp egy bajbajutott macskát próbált megmenteni, amikor elveszítette az egyensúlyát.

A Venom (Méreg) becenevű hacos óriási szerencsével túl élte az esést, de a zuhanás következtében mindkét lába, valamint a medencecsontja is eltört.

A közösségi médiában megjelent egy borzalmas felvétel, amelyen a 24 éves férfi látható, mielőtt kórházba szállították volna, ám ennek megtekintése csak erős idegzetűeknek ajánlott.

– nyilatkozta a Sports24-nek a sportoló menedzsere, Vitalij Tarasov.

Zainalov – akinek öt győzelem és kilenc vereség a mérlege – február 2-án kellett volna újra az oktogonba lépnie Eduard Kuzminov ellen a HFC (Hardcore Fighting Championships) 85 gálán. Azonban a moszkvai MMA-promóciós cég felajánlotta, hogy fedezi a sportoló orvosi költségeit a teljes felépülésig.