Vágólapra másolva!
Berti Vogts neve nem csak a skót válogatottal kapcsolatban merült fel. A német futball-válogatott egykori szövetségi kapitánya - aki jelenleg a kuvaiti nemzeti csapatot vezeti - elmondta: két klubbal, s másik két ország nemzeti szövetségével áll tárgyalásban.

"Mind a négy helyen azt szeretnék, hogy én legyek a szakvezető, de egyelőre nem döntöttem. Mondhatnám persze, hogy egyszerű a helyzetem, mert vagy maradok, vagy máshová megyek" - viccelődött Vogts. A szakember hozzátette: szakmai szempontból a skót szövetség ajánlata a legvonzóbb, de jelenleg még a kuvaiti szövetség alkalmazásában áll, amelynek elöljáróival tárgyalni készül: "Nem tartom kizártnak, hogy a skótokkal meg tudnék egyezni abban, hogy szerződésem lejárta után, júliusban tölteném be a tisztséget."

A kuvaiti szövetség szóvivője szerint Vogts kitölti egyéves szerződését, mi több, elégedettek a munkájával és hosszabbítanának is vele, de respektálják, hogy máshonnan is van ajánlata. "Megértjük, hogy Vogtsot legjobban a skótok ajánlata érdekli." - mondta a szóvivő.

Vogts jelenleg az Öböl-kupára készíti fel a kuvaiti válogatottat.

Korábban:

Vogts a legújabb skót kapitányjelölt

Thury Gábor