Vágólapra másolva!
A portugál Abel Xavier egy rövid időre Liverpoolból Isztambulba költözik. Az ukrán Sahtar Doneck szokása szerint Kelet-Európából erősít, a japán Kazujuki az angol Tottenham gárdájában folytathatja. Ki megy ma? Hírek és pletykák egy cikkben.

A Liverpool mégis úgy döntött, hogy a szezon végéig kölcsönadja portugál védőjét, Abel Xaviert a török Galatasaraynak - a Vörösök az első ajánlatot még elutasították, de később engedtek az isztambuliak kérésének.

A Stade Rennes gyorsan megtalálta a Valenciának eladott Anthony Reveillere utódját: a bretonok az idény végéig kölcsönvették az Auxerre védőjét, Frédéric Jayt.

A skót Aberdeen leigazolta a Livingston védőjét, Michael Hartot - akit két évvel ezelőtt elküldtek a klubtól azzal az indokkal, hogy nem felel meg az élvonal követelményeinek.

A Livingston egy másik játékosa, a spanyol kapus Javier Sánchez Broto is távozott az egyesülettől, ő a Celtichez írt alá.

Az ukrán Sahtar Doneck legutóbbi szokásához híven Kelet-Európából erősített: a doneckiek a jugoszláv Vojvodina utánpótlás-válogatott csatárát, Milan Jovanovicot szerezték meg 1,1 millió euróért.

A japán válogatott Toda Kazujukiért folytatott versenyfutást a hírek szerint a Tottenham Hotspur nyerte meg a Sunderland előtt - bár hivatalosan még egyik fél sem erősítette meg dolgot.

A Liverpool állítólag a Southampton francia szélsőjéért, Fabrice Fernandesért jelentkezett be.

A Monaco védője, José-Karl Pierre-Fanfan viszont biztosan nem igazol Angliába, mert bár a West Ham United érdeklődött iránta, a Kalapácsosok mégsem igazolják le.

A Mallorcánál többnyire csak csereként szóhoz jutó argentin Turu Flores legszívesebben visszatérne Dél-Amerikába, és a Racing Club le is igazolná.