Vágólapra másolva!
A belga La Louviere válogatott kapusát, Silvio Protót a hírek szerint a Manchester United és az Arsenal is figyeli. Az Everton védőjét, Gary Naysmitht a skót Rangers FC szeretné megszerezni a nyáron.

A Hamburger SV kölcsönadta belorusz támadóját, Vjacseszlav Hlebet a svájci Grasshopper-Clubnak. A Real Sociedad török csatárát, Nihat Kahvecit a CSZKA Moszkva csábítja.

A Fiorentina a hírek szerint megegyezett az AC Parmával a parmaiak szélsőjének, Marco Marchionninak nyári leigazolásáról. Az Internazionale szeretné végleg megvásárolni a Chelsea-től kölcsönkapott argentin középpályást, Juan Sebastian Verónt.

A Bologna fiatal francia középpályását, Mourad Meghnit a Juventus és a Real Madrid is kiszemelte. A pletykák szerint az AS Roma az Udinese kapusát, Morgan de Sanctist szemelte ki.

Az AC Milan a hírek szerint a nyáron középpályást szeretne igazolni, a két kiszemelt a Chievo Verona focistája, Roberto Baronio, illetve az Udinese chilei játékosa, David Pizarro. Az Atlético Madrid kölcsönadta román védőjét, Cosmin Contrát a Poli AEK Timisoara együttesének.