Vágólapra másolva!
Csütörtökön délután megműtötték Gera Zoltánt. A válogatott középpályás kezén az újabb operációt a Birmingham közelében található Little Aston BUPA Hospitalban végezték el.

Gerzsont nem sokkal 13 óra után tolták be a műtőbe, ahol egy 20 perces beavatkozást hajtottak végre a bal kézfején. Az operáció során egy speciális módszerrel végleg lezárták a korábban sok problémát okozott műtéti sebet.

Gera Zoltán nem sokkal a beavatkozás után felébredt az altatásból, és arról is beszélt, hogy mivel biztatják az orvosok: "Örülök, hogy túl vagyok már a műtéten, és tényleg remélem, hogy ez volt az utolsó. Most eléggé fáj a kezem, de ez a műtéti beavatkozás miatt természetes. Állítólag néhány nap múlva már nem is érzem majd a helyét."

"Most hétfőig teljes pihenőt írtak elő számomra, így valószínűleg még nézőként sem leszek ott az Arsenal elleni meccsen, de ha minden jól megy, akkor hétfőn már csatlakozhatok a többiekhez. A csapattal közös edzéseket és a játékszituációk gyakorlását viszont biztosan csak kedden kezdhetem majd el legkorábban."

"Nem tudom, hogy a Bolton elleni meccsünkön számításba vehet-e majd Bryan Robson, de én már nagyon szeretnék újra játszani. A hasfalamnak biztosan jót tesz ez a pár nap újabb pihenő, de szerencsére az elmúlt napokban már nem voltak olyan komoly ágyékfájdalmaim, mint korábban."