Vágólapra másolva!
Tovább folytatta remek szereplését az FC Fehérvár, amely pécsi győzelmének köszönhetően megerősítette vezető helyét a Borsodi Ligában. Három ponttal ünnepelte élvonalba való "visszatérését" a Győrben diadalmaskodó  Budapest Honvéd, az MTK pedig hosszú időre bebiztosította jó gólkülönbségét a Pápa elleni hazai mérkőzésén.

Borsodi Liga, 8. forduló:
MTK - Pápa 7-0 (3-0)
Hidegkuti-stadion, 1000 néző
vezette: Hanacsek
MTK: Végh - Balogh B.(Horváth L. 69), Lambulic, Rodenbücher, Pollák - Czvitkovics, Jezdimirovic (Illés, 69.), Zabos, Bori - Kanta, Hrepka (Urbán, 63.)
Pápa: Valentényi - Farkas A., Mutica (Kovrig, 38.), Geri - Kincses, Lipták, Müller, Remili (Vörös, 38.), Hercegfalvi (Újhegyi 83.), Herczeg
gól: Kanta (4.), Mutica (17., öngól), Balogh B. (22.), Lambulic (56.), Kanta J. (11-esből, 58.), Bori (73.), Czvitkovics (88.)
sárga lap: Farkas A. (58.)

4. perc: Az MTK rögtön a meccs elején megszerezte a vezetést. Egy tetszetős támadás után Kanta 12 méterről talált be. (1-0)

17. perc: Rodenbücher elől Mutica akart menteni, de szerencsétlenül ért a labdához és a saját kapujába fejelt. (2-0)

22. perc: Egy jobb oldali szöglet után Balogh 4 méterről, fejjel volt eredményes. (3-0)

56. perc: Hrepkától indult a támadás, aki Pollákot indította. Pollák nagyszerűen tekert középre, és Lambulic 4 méterről megszerezte a hazaiak negyedik gólját. (4-0)

60. perc: Tizenegyest végezhetett el az MTK, miután Hrepkát buktatták a 16-oson belül. A büntetőt Kanta lőtte a kapuba. (5-0)

73. perc: Bori is feliratkozott a góllövők listájára, miután 18 méterről bombagólt lőtt. (6-0)

88. perc: Czvitkovics adta meg a kegyelemdöfést. Az MTK kiválósága 8 méterről volt eredményes. (7-0)

Az MTK gólszüretet tartott a Hidegkuti-stadionban, és ehhez a szürethez megfelelő partnernek bizonyult a Pápa. Az első félidőben már eldőlt a találkozó, de Illésék nem hagyták annyiban: a második játékrészben megalázó vereséget mértek a vendégekre.