Vágólapra másolva!
Minden idők legjobban rajtoló Real-edzője lehet Vanderlei Luxemburgo, ha a királyi gárda legyőzi a hétvégi fordulóban az Osasunát. A Serie A-ban Juventus-Udinese rangadóra kerül sor, míg a Bundesligában a BL-re hajtó Hertha a Nürnberget látja vendégül. Angliában a City-United manchesteri rangadóra figyel a közvélemény.

A hétvégén a 24. fordulóval folytatódik az olasz labdarúgó-bajnokság, a Serie A, amelynek keretében a torinói zebrák az udinei zebrákkal találkoznak, azaz Juventus-Udinese rangadóra kerül sor.

A szezon kezdete előtt még egyértelműen Fabio Capello együttese számított volna a mérkőzés esélyesének, ám az Udinese egyelőre remekül szerepel a pontvadászatban: a gárda a Bajnokok Ligája szereplést érő harmadik helyről várja az összecsapást. Jankulovskiék önbizalmát növelheti, hogy a torinóiak a legutóbbi két bajnoki találkozójukat elveszítették.

Rangadó lesz Milánóban is, ahol a még mindig veretlen Internazionale az AS Romát látja vendégül. Szinte lehetetlen megjósolni a mérkőzés kimenetelét, hiszen az olasz bajnokság leghullámzóbb teljesítményt nyújtó két csapatáról van szó.

A forduló legnagyobb nyertese a címvédő AC Milan lehet, amelynek "csak" annyi dolga van, hogy idegenben legyőzze a Reggiana együttesét.