Vágólapra másolva!
Az RCD Espanyol védője, Jarque 2009-ig meghosszabbította szerződését. A Feyenoordtól elküldött portugál védő, Bruno Basto az AS Saint-Etienne-ben kötött ki. A paraguayi Cerro Porteno hazacsábítani az RC Deportivo középpályását, Roberto Acunát. A Bolton Wanderers közel áll ahhoz, hogy megszerezze az RC Deportivo védőjét, Césart.

A Villarreal CF kiszemeltje a Schalke 04 dán középpályása, Christian Poulsen. Az AC Milan az Ajax Amsterdammal tárgyal a holland középpályás, Wesley Sneijder leigazolásáról. Az FC Interenazionale mégsem szerezte meg a Lazio két játékosát, Simone Inzaghit és Césart. A Palermo leigazolta a Brescia kapusát. Federico Agliardit.

A Sunderland AFC szerződtette a Leeds United fiatal csatárát, Kevin Smitht. A Liverpool FC lengyel kapusát, Jerzy Dudeket az 1. FC Köln szerezné meg. Az FC Basel védője, Patrick Müller visszatérhet korábbi klubjához, az Olympique Lyonhoz.

A Treviso a klub nélkül álló francia csatárt, Cyrille Chapuist teszteli. A Fiorentina kapust cserélt az Empolival: a violák argentin hálóőre, Sebastian Cejas az Empoliban kötött ki, cserébe a rutinos Gianluca Berti érkezett. A Manchester United bejelentkezett a PSV Eindhoven svájci középpályásáért, Johann Vogelért.

A Schalke 04 uruguayi védője, Darío Rodríguez 2008-ig meghosszabbította szerződését. A Portsmouth FC megszerezte a Charlton Athletic ír kapusát, Dean Kielyt.