Vágólapra másolva!
Alig egy héttel az árverés vége előtt már 250000 forintot ér Gera Zoltánnak az a meze, amit annak a reklámfilmnek a forgatásán viselt, amelyben több világszárral együtt látható. A Gézengúz Alapítvány javára felajánlott mezre június 26-án este öt óráig lehet még licitálni a 06-40-200-350-es telefonszámon.

A Pepsi termékek magyarországi forgalmazójának szervezésében május 23-án indult az az árverés, amelynek során telefonon lehet licitálni Gera Zoltán egyedi, dedikált mezére. A mez eladásából befolyt pénzt a születési rendellenességgel világra jött gyermekek fejlesztését végző Gézengúz Alapítvány kapja, amelyet a Pepsi a legmagasabb licittel megegyező összegű támogatással egészít ki.

"Június 26-án este öt óráig lehet licitálni a jelenleg nálunk őrzött, igazoltan egyedi mezre" - mondta el Barta Zsolt, a jótékonysági árverést szervező és bonyolító Pepsi kommunikációs vezetője. "Szeretnénk, ha az árverésen befolyt összeget, és cégünk felajánlását a licit győztesével és Gera Zoltánnal együtt adhatnánk majd át a Gézengúz Alapítvány képviselőinek. A győztes személye, és a jótékony célt szolgáló legmagasabb összeg még változhat, a végeredmény megismeréséig azonban már csak néhány nap van hátra."

A Pepsi munkatársai folyamatosan fogadják a mez iránt érdeklődők kérdéseit és ajánlatait. Licitálni június 26-án, hétfőn este öt óráig lehet. Akkor derül ki, mennyit ér a legnépszerűbb magyar focista egyedi meze, és mennyit költhetnek a jótékonykodó licitáló és a jótékonysági akciót szervező cég jóvoltából a gyerekek fejlesztésére a Gézengúz Alapítvány munkatársai.