Vágólapra másolva!
Az Atlético Madrid nem tudott előnyt szerezni hazai pályán az Osasuna elleni Király-kupa-nyolcaddöntő első mérkőzésén, igaz, a fővárosiak Pablo kiállítása miatt majdnem egy teljes félidőt emberhátrányban játszottak végig. Az 1-1-es végeredmény után a pamplonaiak várhatják kedvezőbb helyzetből a visszavágót.

Annak ellenére, hogy az Atlético volt aktívabb, az Osasuna szerzett vezetést a Vicente Calderon-stadionban, egy szöglet után visszafejelt labda találta meg a bal oldalon Miguel Flanót, aki középre küldte a játékszert, és az érkező Webo az ötösről passzolt a hálóba.

A szünet után még nehezebb helyzetbe került a hazai gárda, mert Pablo aprította a gólszerzőt, amiért egyből a kiállítás sorsára jutott. Az emberhátrány ellenére összejött az egyenlítés a madridiaknak, Fernando Torres vett le egy keresztlabdát a 16-os jobb csücskénél, egyet befelé tolt a labdán, majd jobbal csodálatosan tekert a bal felsőbe.

Forrás: EPA

Webo a földön, Pablo bosszankodik, villan a piros lap

A január 17-i visszavágót így is az Osasuna várhatja kedvezőbb helyzetből, a további nyolcaddöntőket szerdán, illetve csütörtökön rendezik.

Király-kupa, nyolcaddöntő, első mérkőzés:
Atlético Madrid - Osasuna 1-1 (0-1)
gól:
Fernando Torres (73.), illetve Webo (37.)
piros lap: Pablo (49., Atlético)