Vágólapra másolva!
A Vasas hazai pályán 2-2-es döntetlent ért el a Fehérvár ellen a labdarúgó Borsodi Liga 20. fordulójának nyitómérkőzésén.

Borsodi Liga 20. forduló:
Vasas - Fehérvár FC 2-2 (1-0)
Illovszky Stadion, 800 néző
vezette: Gergely
Vasas: Németh G. - Pandur, Unierzisky, Tóth A. (Piller, 70.) - Kincses, Fehér Z., Pintér (Odrobéna, 61.), Majoros, Németh N. - Kenesei (Skita, 39.), Lázok
Fehérvár FC: Sebők Zs. - Mészáros, Baranyai, Horváth G. (Pálfi, 78.), Kocsis - Nagy D., Fekete, Dvéri, Bozic, Julinho (Lattenstein, 70.) - Horváth F. (Disztl, 86.)
gól: Kenesei (20.), Németh N. (56.), illetve Horváth F. (55.), Julinho (58.)
sárga lap: Németh N. (15.), Fehér Z. (26.), Tóth A. (30.), illetve Horváth F. (22.), Julinho (58.), Dvéri (65.)

5. perc: egy jobb oldali szöglet után Bozic hat méterről fejelt, de a gólvonalon álló Pintér kivágta a labdát.

20. perc: Kincses húzott el a jobb oldalon, középre adását Kenesei átvette és 10 méterről a kapu bal oldalába lőtt (1-0).

52. perc: Nagy futott el a jobb oldalon, beadásáról ketten is lemaradtak, így a hosszún érkező Dvéri négy méterről fejelhetett volna az üres kapuba, de bevetődve mellé csúsztatott.

Forrás: MTI

Két régi motoros, Dvéri Zsolt és Tóth András harca a labdáért

55. perc: Julinho jobb oldali szögletét többen is eltévesztették belül, a labda pedig Horváth Ferenc testéről a hálóba pattant (1-1).

56. perc: ismét vezetést szerzett a Vasas: Lázok ugratta ki Némethet a jobb oldalon, aki egy átvétel után Sebők fölött a kapu jobb oldalába emelte a labdát (2-1).

58. perc: Nagy Dániel ment el a jobb oldalon, középre tett labdáját Horváth Ferenc átlépte, így Julinho hét méterről lőhetett és higgadtan a léc alá bombázott (2-2).

Az ítéletidőben zajló első félidőben jóval többet támadott a Vasas és az új szerzemény, Kenesei Krisztián révén meg is szerezte a vezetést. A télen Kínából hazatérő korábbi válogatott támadó második mérkőzésén a második gólját szerezte az angyalföldi együttesben, ám egy sprint után meghúzódott, így a szünet előtt cserét kért.

A fordulást követően egymásnak estek a csapatok és három perc alatt három gólt láthatott a publikum. Ezt követően mindkét csapat győzelemre játszott, de egyik csapat sem talált be a hálóba, így egy magyar szinten élvezetes mérkőzésen igazságos döntetlen született.