Vágólapra másolva!
Herczeg András, a Debreceni VSC vezetőedzője Poleksic helyett Panticot, Coulibaly helyett pedig Laczkót jelölte a kezdőcsapatba a 20:45-kor kezdődő, Fiorentina elleni labdarúgó Bajnokok Ligája-mérkőzésre.

A DVSC hivatalos honlapján olvasható beszámoló szerint a magyar bajnokcsapat délelőtt Firenze belvárosában sétált, majd az ezt követő taktikai értekezlet után Herczeg úgy döntött, hogy a Pantic - Bodnár, Komlósi, Szélesi, Fodor - Czvitkovics, Varga J., Ramos, Leandro - Rudolf, Laczkó tizenegyet küldi pályára az Artemio Franchi Stadionban.

Herczeg elmondta, hogy Kiss Zoltán nincs százszázalékos állapotban, mert az Újpest elleni, múlt pénteki bajnoki találkozón rúgást kapott a lábára, helyette így az Luis Ramos kezd, aki az utóbbi időben erőnléti lemaradás miatt hiányzott a csapatból.

A vezetőedző két akapemberét is a kispadra ülteti Firenzében, Herczeg szerint Vukasin Poleksicnek, a debreceniek első számú kapusának, illetve a csatár Adamo Coulibalynak is pihenésre van szüksége. A rendszerint balhétvédként szereplő Leandro ezúttal a középpályán játszik.

A találkozó 20:45-kor kezdődik, a játékvezető a spanyol Manuel Mejuto Gonzalez lesz.