Élő közvetítés
Spanyolország
ÉLŐ
Horvátország
Vágólapra másolva!
A bajnokságban listavezető Újpest hazai pályán kikapott a Győrtől, s így kettős vereséggel kiesett a labdarúgó Ligakupa negyeddöntőjében.

Ligakupa, negyeddöntő, visszavágó:
Újpest FC - Győri ETO FC 1-2 (0-2)
Szusza Ferenc-stadion, 953 néző
v.: Szilasi
Újpest: Balajcza - Dudic, Dvorschák, Mijadinoski, Pollák - Bori (Simek, 57.), Bozic, Jucemar (Stokes, 79.), Foxi (Malone, 46.) - Rajczi (Simon, 46.), Kabát.
Győr: Stevanovic - Neziri, Bank (Kiss Sz., 79.), Djordjevic (Völgyi, 67.), Stanisic - Dorogi, Sánta, Kiss M. (Csermelyi, 90.), Bicak (Klement, 70.) - Aleksidze (Ahjupera, 85.), Berde.
gól: Kabát (81.), illetve Bicak (16.), Sánta (81.)
továbbjutott: a Győr, kettős győzelemmel, 5-3-mal.

A Győr 3-2-es előnnyel érkezett a Megyeri útra, és még kedvezőbb helyzetbe került, amikor a 16. percben egy jobboldali beadás után Aleksidze tette tovább a labdát az érkező Bicaknak, aki ballal a bal sarokba lőtt.

A félidő végén jött a második győri gól, Aleksidze tette be a labdát balról, középen Sánta becsúszva ért bele a labdába, ami Balajcza fölött a kapuba hullott.

Az Újpest nagyon erőlködött a második félidőben, de későn sikerült szépítenie, Kabát a 81. percben lőtte ki a bal alsót 20 méterről, a Győr így kettős győzelemmel került a legjobb négy közé.

Az elődöntő mezőnye:
Győri ETO FC, Budapest Honvéd, Fehérvár FC, PMFC

Mindent egy helyen az Eb-ről