Következő mérkőzések
Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia
Vágólapra másolva!
A Liverpool gyengén szerepel a bajnokságban, ráadásul a legutóbbi, hazai pályán elveszített FA-kupa-mérkőzésen a Reading ellen három kulcsjátékosa is megsérült, Yossi Benayoun, Steven Gerrard és Fernando Torres egyaránt kidőlt a sorból, így a klub az anyagi nehézségek ellenére is kénytelen lesz igazolni valakit.

Elsősorban Torres elvesztése érintette érzékenyen a Liverpoolt, az egyetlen gólerős csatárát legalább hat hétig nélkülöznie kell Rafa Beníteznek. Jelenleg David Ngog az egyetlen szóba jöhető előretolt ék, miután Dirk Kuytöt inkább szélsőként veszi számításba az edző, Ryan Babelre pedig a jelek szerint szinte egyáltalán nem számít,a megoldást mégis az utóbbi jelentheti.

Babel a sérülések ellenére is kimaradt a hét végi, Stoke City elleni bajnokira nevezett keretből, amit a játékos a saját twitter-oldalán meglehetősen csalódottan kommentált. A Times értesülései szerint Babel eladása lehet a klub esetleges erősítésének a kulcsa, ami már csak azért is érdekes, mert pár napja a liverpooliak állítólag nemet mondtak a Birmingham City nyolcmillió fontos ajánlatára.

A lap azonban úgy tudja, hogy Benítez a Sunderland trinidadi csatárára, Kenwyne Jonesre vetett szemet, és azt szeretné, ha pénz helyett Babellel fizetnének érte. Jones ebben a szezonban már hat gólt lőtt, ám a hírek szerint klubja hajlandó lenne megválni tőle, mert a csatár viszonya nem felhőtlen a vezetőedzővel, Steve Bruce-szal.

További átigazolási hírek
A Sunderland középpályása, Kieron Richardson iránt a Fulham és a Birmingham City is érdeklődik. A Wolfsburg portugál védőjét, Ricardo Costát a Paris-SG szeretné megszerezni. A Werder Bremen kölcsönvette a tunéziai Etoile du Sahel védőjét, Ajmen Abdennurt a szezon végéig. Az Olympique Marseille középpályását, Mathieu Valbuenát a görög Panathinaikosz szemelte ki.

www.global-soccer.eu

Mindent egy helyen az Eb-ről