Vágólapra másolva!
Az Inter Barca elleni 3-1-es BL-elődöntős győzelmét beárnyékolta a 75. percben becserélt Mario Balotelli játéka és meccs utáni viselkedése. A José Mourinhóval felemás viszonyban lévő, nem titkoltan Milan-drukker tehetség végig úgy játszott, mintha meg lenne sértődve a csapatra és a szurkolókra. A drukkerek minden alkalommal fülyöltek, amikor labdához ért, a rá zúduló össznépi harag tovább nőtt, amikor távolról csúnyán mellé lőtt. De Balotelli még ezt is tudta fokozni.

A 19 éves csatár a pályán eltöltött 19 perce alatt végig mutogatott a szurkolóknak, majd a lefújás után a földhöz vágta a mezét, és leviharzott a gyepről. A csapatkapitány Javier Zanetti meg is jegyezte: Balotelli elrontotta a milánóiak ünneplését.

Mezdobálás


A csapat fekete bárányát a fanatikusok nem akarták elengedni a helyszínről, a parkolóban letámadták, s csak nagynehezen tudott elhajtani a luxusautójával.

Mellé lő, mutogat, majd menekül


Igazságtalanság lenne Balotellivel szemben, ha nem mutatnánk meg, hogy milyen nagyszerű esernyőcsellel csapta be a mérkőzésen a Barca középpályását, Xavit.

Egy szép mozdulat