Vágólapra másolva!
Gyepes Gábor nem akar tovább együtt dolgozni a Cardiff együttesét irányító Dave Jonesszal. A Premier League-be való feljutást elbukó csapat védője csak akkor hajlandó kitölteni szerződését, ha a vezetőedző távozik.

"Ha marad a jelenlegi menedzserünk, akkor nagy valószínűséggel távozom" - idézte a WalesOnline.co.uk a magyar válogatott hátvédet. "A novemberi Swansea elleni vereségünktől kezdve Jones mindenért engem hibáztatott. El kell fogadnom a döntését, hiszen ő a menedzser, és nem tehetek semmit. De március óta nem játszottam, és a szezon végére még a keretből is kikerültem. Már nagyon vártam a szezon végét, mert nem tudok vele együtt dolgozni. El kell gondolkodom a jövőmön, és készen állok minden eshetőségre. Még további egy évig köt szerződés a Cardiffhoz, de nem fogom kitölteni, ha Jones itt marad."

Gyepes összesen huszonegy bajnokin kapott lehetőséget ebben az idényben, és ezeken egy gólt szerzett. A szezon első felében rendszeresen kezdőként lépett pályára. Cardiff a negyedik helyen végzett a Championshipben, majd a feljutásért zajló rájátszás elődöntőjében 3-0-s összesítéssel kikapott a Readingtől, így jövőre is a második vonalban szerepel.

Ha elolvasta a cikket, töltse ki az [origo] focikvízét is, és nyerjen válogatott sporteszközöket!