Vágólapra másolva!
Kedden kikapott a Chelsea-től, vasárnap Liverpoolba utazik a Manchester United. Michael Carrick szerint csapata feltámad majd, mert "ilyen a fenevad természete."

Négy pontra olvadt a második Arsenallal szembeni előnye a tabellán a Manchester Unitednek a Chelsea elleni 2-1-es vereség után, pedig Carrickék eggyel több meccset játszottak közvetlen üldözőjüknél.

"Jelenleg nagyon padlón vagyunk, de gyorsan fel tudunk állni. Korábban is megtettük már, általában jók vagyunk ebben" - ismertette a helyzetet a középpályás, hozzátéve: "Vasárnap nagy meccs lesz, amelyre készen is állunk majd. Ilyen a fenevad természete."

A MU edzőjéhez, Alex Fergusonhoz hasonlóan Carrick is beszélt a játékvezetőről, aki vitatható büntetőt adott meg a Chelsea-nek: "Az ilyen döntések óriási szerepet játszanak egy meccsen. A fontos ítéleteknek helyesnek kell lenniük, különösen egy ennyire kiemelkedő találkozón. Nehéz elfogadni, de ezen kívül mit mondhatnék?"

"Pedig az első félidőben irányítottuk a meccset, és bár a másodikban kicsit lassabban passzoltunk, még mindig úgy éreztem, minden rendben, és azt gondoltam, újabb gólt rúgunk" - emlékezett csalódottan Carrick.