Hálószaggató öngólt lőtt az angol bulvárlap

Neymar, Barcelona, foci
GERMANY, Munich : Barcelona's Brazilian forward Neymar da Silva Santos Junior juggles with the ball as he leaves the pitch at half time during the UEFA Champions League football match semi final FC Bayern Munich vs FC Barcelona in Munich on May 12, 2015. AFP PHOTO / ODD ANDERSEN
Vágólapra másolva!
Az egyébként sem a megbízhatóságáról híres The Sun hatalmas öngólt lőtt, amikor azt állította, Neymar ügynöke a Manchester Unitednél járt, hogy előkészítse ügyfele angliai szerződését. 

Az angol bulvárlap azt írja, a ManUnited világrekordnak számító 190 millió eurós ajánlatot készül tenni a Barcelona brazil sztárjáért, akit természetesen a világ legjobban kereső futballistájává is készül tenni.

Az erősen pletykagyanús hírt egy képpel akarták bizonyítani, amin az izraeli ügynök, Pini Zahavi látható a lelátón a United Newcastle elleni mérkőzésén. A gond csak az, hogy Neymar ügynöke nem ő, hanem Wagner Ribeiro, aki az O Globónak már nyilatkozott is a témában, és közölte, semmi nem igaz a híresztelésből, hiszen „a Barcelonának esze ágában nincs eladni Neymart, akinek még három év hátra van a szerződéséből.”

Pini Zahavi tényleg ott volt Forrás: The Sun

Az átigazolási pletykát egyébként maga Luis Van Gaal is cáfolta a Newcastle elleni döntetlent követő sajtótájékoztatón.