Vágólapra másolva!
Óriási jövés-menés lehet nyáron a Chelsea és a Juventus között, miután a torinóiak exedzője átveszi a londoniakat. Öt játékos válthat klubot egy tranzakción belül. 

Antonio Conte szinte biztosan átveszi a Chelsea irányítását, erről hetek óta nyílt titokként beszélnek az angol sajtóban. A Juventusszal zsinórban három bajnoki címet nyerő olasz szakember azonban nincs tekintettel egykori csapatának érdekeire, és alaposan lerabolná a torinóiakat a nyáron.

Conte már Juve-edzőként is szerződtetni akarta Juan Cuadradót, aki most könnyedén az övé lehet, hiszen jelenleg a Chelsea kölcsönjátékosaként játszik Torinóban. A kolumbiai elvesztése nagyon fájna a Juvénak, de nem annyira, mint a középhátvéd Leonardo Bonuccié, aki szintén szerepel Conte kívánságlistáján. A harmadik célpont az a Simone Zaza, aki hol harmadik, hol negyedik számú csatár a Juventusban.

Juan Cuadrado Forrás: AFP

A Juve hajlandó tárgyalni, de kemény meccset ígér, hogy nem pénzt kérnek a londoniaktól, hanem játékosokat (azt ugyanakkor kizárták Torinóban, hogy Bonucci távozna). Nem is akárkiket: Beppe Marottáék Eden Hazard-t, Williant és/vagy Oscart szeretnék kapni a játékosaikért cserébe. Oscarért egyébként már nyáron is tett erőfeszítéseket a Juve, de akkor nem tudtak megegyezni.